Sport

Kam v Ostravě za sportem? Podívejte se do této sekce! Najdete zde mapu sportovišť všech druhů, mapu stojanů sdílených kol i seznam sportovních klubů. Možná narazíte na sporty, o kterých jste ani nevěděli, že mají v Ostravě zázemí. Zajímá vás, kolik lidí navštěvuje ostravské bazény a koupaliště? Jaký byl tento týden obsah škodlivin v ovzduší? Jak vysoké dotace do sportu poskytl Magistrát města Ostravy? Kolikrát jste si vypůjčili sdílená kola? Základní informace najdete v níže uvedených grafech, detaily dohledáte na dashboardu Sport.

Sport

Půjčování sdílených kol – profil dne

Graf ukazuje celkový počet výpůjček sdílených kol během minulých 3 kalendářních měsíců na celém území Ostravy. Hodnoty jsou zobrazeny zvlášť pro víkendové dny a zvlášť pro pracovní dny. Dělí se na jednotlivé hodiny s cílem zdůraznit, ve kterých časech si půjčujete kola nejčastěji. Takže např. v červenci můžete vidět počet výpůjček kol za celkem 65 pracovních a 26 víkendových dnů v dubnu, květnu a červnu. Graf se aktualizuje každý měsíc a odráží tak např. rozdíly mezi zimním a letním obdobím. Data pocházejí z provozních databází společnosti NEXTBIKE.

Načítání
Aktualizováno dne: 07.05.2024
pavucina

Půjčování sdílených kol – profil roku

Graf ukazuje celkový počet výpůjček sdílených kol během uplynulých 12 měsíců na celém území Ostravy. Hodnoty jsou zobrazeny zvlášť pro víkendové dny a zvlášť pro pracovní dny. Dělí se na jednotlivé měsíce s cílem zdůraznit, ve kterém období si půjčujete kola nejčastěji. Graf se aktualizuje začátkem každého měsíce. Data pocházejí z provozních databází společnosti NEXTBIKE.

Načítání
Aktualizováno dne: 07.05.2024
pavucina

Půjčování sdílených kol – počet stanic podle městských obvodů

Graf ukazuje celkový počet stanic sdílených kol podle jednotlivých městských obvodů. Hodnoty jsou orientační a reflektují stabilní stanice. Nejsou zahrnuty stanice dočasné, často zprovozněné pouze pro konkrétní kulturní akci. Data pocházejí z provozních databází společnosti NEXTBIKE.

Načítání
Aktualizováno dne: 01.01.2023
pavucina

Celkový počet sportovišť dle městských obvodů

Graf ukazuje celkový počet sportovišť na území města Ostravy děleno podle jednotlivých městských obvodů. Jsou zahrnuty kategorie workout, venkovní sportoviště, víceúčelové sportoviště, odpočinkový areál, tenisové kurty, tělocvična, hala, školní hřiště, fotbalové hřiště, dopravní hřiště, dětské hřiště, hřiště při MŠ, discgolf, bazén a koupaliště. Data pocházejí ze zdrojů Magistrátu města Ostravy.

Načítání
Aktualizováno dne: 01.07.2023
pavucina

Počet sportovišť na území Ostravy děleno dle typu sportoviště

Graf ukazuje počet jednotlivých typů sportovišť na území města Ostravy. Data pocházejí ze zdrojů Magistrátu města Ostravy.

Načítání
Aktualizováno dne: 01.07.2023
pavucina

Celková částka dotací přidělená do oblasti sportu

Graf zobrazuje celkovou výši dotací přidělených do oblasti sportu za poslední období. Jedná se pouze o dotace přidělené magistrátem. Data se aktualizují jednou ročně 1.dubna. Pokud se díváte na graf v lednu, únoru nebo březnu, uvidíte přidělené dotace na loňský rok. 1.dubna se data aktualizují na dotace za aktuální kalendářní rok. Data pocházejí ze zdrojů Magistrátu města Ostravy.

Načítání
Aktualizováno dne: 01.06.2023
pavucina

Celkový počet dotací přidělených do oblasti sportu

Graf zobrazuje celkový počet dotací přidělených do oblasti sportu za poslední období. Jedná se pouze o dotace přidělené magistrátem. Data se aktualizují jednou ročně 1.dubna. Pokud se díváte na graf v lednu, únoru nebo březnu, uvidíte přidělené dotace na loňský rok. 1.dubna se data aktualizují a odrážejí stav za aktuální rok. Data pocházejí ze zdrojů Magistrátu města Ostravy.

Načítání
Aktualizováno dne: 01.06.2023
pavucina

Celkový denní počet návštěvníků vnitřních i venkovních bazénů v areálu „Krytý bazén Poruba“

Graf zobrazuje počet osob, které si na daný den zakoupily vstupenky do prostoru vnitřních nebo venkovních bazénů areálu SAREZY v Ostravě-Porubě na ulici Generála Sochora. Do návštěvnosti se nezapočítávají zákazníci fitness center, saunových center, solárních studií, sportovních hal apod. Hodnoty jsou vždy za uplynulých 30 dnů, aktualizují se denně. Data pocházejí z odbavovacích systémů společnosti SAREZA.

Načítání
Aktualizováno dne: 08.05.2024
pavucina

Celkový denní počet návštěvníků vnitřního bazénu v areálu „Ozdravné centrum Ještěrka“

Graf zobrazuje počet osob, které si na daný den zakoupily vstupenky do prostoru bazénu Ozdravného centra Ještěrka. Do návštěvnosti se nezapočítávají zákazníci fitness center, saunových center, solárních studií, sportovních hal apod. Hodnoty jsou vždy za uplynulých 30 dnů, aktualizují se denně. Data pocházejí z odbavovacích systémů společnosti SAREZA.

Načítání
Aktualizováno dne: 08.05.2024
pavucina